Rreth nesh

Shih më shumë

Produkt

Shih më shumë

Lajme

Gati 100 banja publike të lëvizshme vendosur në çdo stacion hekurudhor në Guangzhou gjatë festivalit të pranverë të 2020

Ky gazetar mësoi nga Zyra e përgjithëshme për Zbatimin e Ligjit të Administrimit të Qytetit Guangzhou, me qëllim që të përmbushë arritjen e festivalit të pranverës 2020, Departamenti i menaxhimit urban i qytetit ka marrë masa të shumta për të përmirësuar me forcë cilësinë e pastrimit rreth transportit hu. për të siguruar një qytet të rregullt dhe të rregullt.

2023-02-15 Shih më shumë

Pika kryesore për blerjen e derës pa çeliku.

2023-02-15 Shih më shumë

Cilat metoda të heqjes së ndryshku ka prodhuesi i xhiangmen-së pa çeliku?

Cili është metoda e heqjes së ndryshku për dorës çeliku pa ngjyrë? Me popullaritetin në rritje të dorësve të çelikut pa ngjyrë, shumë probleme të dorëzave të çelikut pa ngjyrë gjithashtu janë kritikuar një nga një, Më seriozisht prej së cilës është metoda e heqjes së ndryshku e dorësve të çelikut pa ngjyrë.

2023-02-15 Shih më shumë

Cilat janë materialet dhe përdorimet e dorëzimit të çelikut të çelikut?

Xhiangmen i çelikut pa ngjyrë trajton çelik i trashë, çeliku i pastër pa ngjyrë, i shkëlqyer. Dorexhi i çelikut pa ngjyrë është bërë nga materiali i vërtetë, i trashë i fortë. Ka ashpërsi të fortë, nuk është e lehtë për t’u deformuar, nuk është e lehtë për t’u oksidir dhe ka një jetë të gjatë shërbimi.

2023-02-15 Shih më shumë

Cilësia e lartë dhe derën profesionale.

Fabrika e Hangfat është e specializuar në prodhimin e dorës së dyerve dhe ka marrë çertifikatën e sistemit të menaxhimit me cilësi ISO9001-2005. Ndiqni me rresht sistemin në prodhimin, cilësinë dhe dorëzimin. Prodhimet i shiten Evropës, Azisë Juglindore dhe Amerikës, Ajo ka njëfarë avantazhe konkurruese në treg.

2020-12-24 Shih më shumë

Domethënia e Falënderimeve.

Domethënia më e rëndësishme e Falënderimeve është të na tregosh bukurinë e natyrës së njeriut, e cila mund të pasqyrohet në çdo gjë. Të përshëndetësh prindërit, miqtë dhe të ndihmosh njerëzit në nevojë është një shfaqje mirënjohjeje. Le të mësojmë të jemi mirënjohës, të çmojmë, të kuptojmë dhe të tolerojmë, dhe më e rëndësishme, të mësojmë të dashurojmë. Kjo është ajo që na jep jetë.

2020-11-18 Shih më shumë

Ndjenja e zakonshme e dorës së derës.

Më pas, prodhuesi i dorës së çelikut pa dhëmbësh paraqet ndjenjën e përbashkët të derës së xhamit

2019-10-30 Shih më shumë

2019-10-30 Shih më shumë

Shih më shumë